Tom Laine

Tom Laine

Tom Laine on Suomen johtava LinkedIn-asiantuntija ja sosiaalisen rekrytoinnin sekä sometyönhaun kouluttaja. Tom on erikoistunut sosiaalisen median rekrytointiin ja työnantajamielikuvan luontiin sekä henkilöbrändäykseen ja työnhakuun somessa, ja kouluttaa näistä aiheista Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa, Venäjällä, Ukrainassa ja Lähi-Idässä.

Tom on itse pitkän linjan somerekrytoija ja kasvuyrittäjä, joka on perustanut Suomen ensimmäisen somerekrytointiin erikoistuneen yrityksen (2009), ja ollut perustamassa some-startuppeja vuodesta 1999. Tom on työskennellyt kansainvälisissä tehtävissä Tanskassa ja Englannissa somemarkkinoinnin ja somerekrytoinnin parissa ennen paluutaan Suomeen 2007.

Tom on kirjoittanut someaiheisia kirjoja, esim. Työnhakuopas (Talentum 2014), Suhteellinen Rekrytointiteoria (MIF 2012) ja Sosiaalisen median työkalut osaamisyhteisön kehittämisessä (Thule Instituutti 2011).

Lisää Tomin taustasta ja referenssejä voit lukea Tomin kotisivuilta tai LinkedIn:stä.

User reviews

1 reviews

Overall rating 
 
4.7
Asiantuntijuus 
 
5.0  (1)
Esiintyminen 
 
4.5  (1)
Vuorovaikutus 
 
4.5  (1)
Already have an account?
Ratings
Asiantuntijuus
Perustuiko esitys tutkittuun tietoon vai omiin kokemuksiin.
Esiintyminen
Oliko esitys kiinnostava ja innostava vai puuduttava tai epäselvä.
Vuorovaikutus
Puhuiko esiintyjä itsekseen vai saiko yleisö osallistua esimerkiksi kysymyksillä.
Arvion lisätiedot
Comments
Erinomainen webinaari!
(Updated: February 21, 2017)
Overall rating 
 
4.7
Asiantuntijuus 
 
5.0
Esiintyminen 
 
4.5
Vuorovaikutus 
 
4.5
Kiitos erittäin kiinnostavasta "Asiantuntijana Linkedinissä" webinaarista! Todella paljon hyödyllisiä ja käytännönläheisiä vinkkejä. Tämän esityksen jälkeen tein heti paljon päivityksiä omaan profiiliini. Harmi, että webinaarissa ei ollut mahdollisuutta keskustelulle, mutta teit tämän kyllä heti alussa selväksi ja tarjosit mahdollisuuden kysymysten lähettämiselle. Vaikka esityksessä olisi ollut kiva nähdä myös esittäjä (nyt näkyivät vain diat), niin puhetapasi oli niin energistä ja että huomio pysyi esityksessä

Suosittelen kaikille, jotka haluavat kehittää omaa LinkedIn käyttöään!
Linkki webinaaritallenteeseen: https://www.youtube.com/watch?v=izRSVZjMWZQ
#
Report this review Was this review helpful to you? 1 0